-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:8267 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

آيا حضور در كلاسهاي خصوصي كه مختلط است، از لحاظ شرعي اشكالي دارد؟ صحبت با نامحرم و نگاه به او چگونه است؟ آيا پوشيدن مانتو براي دختر در صورتي كه بدنش پوشيده باشد و از چادر استفاده نكند، اشكالي دارد؟

حضور در كلاسهاي مختلط اگر رعايت حجاب شرعي بشود و به واسطه آن مرتكب گناهي نشود، اشكالي ندارد. صحبت كردن با نامحرم اگر موجب تهييج شهوت نشود، اشكالي ندارد و نگاه به نامحرم اگر رعايت حجاب كامل شده باشد و به قصد لذت و شهوت نباشد، اشكال ندارد

آيت الله تبريزي، استفتاءات جديد، ص 356؛ آيت الله فاضل، جامع المسائل، ج 1، ص 482 و 480.

اختلاط دختر و پسر نامحرم در يك جا مخصوصاً اگر با نگاه و صحبت همراه باشد، بسيار بعيد به نظر

ميرسد كه در آن دو مخصوصاً در پسر ايجاد روحيه شهوي نكند. دختر و پسر جوان كه در اوج شهوت جنسي و در بحبوحه لذتها و شهوتها هستند. بنابراين رعايت مسائل و احتياط در اين گونه موارد، مقتضاي عقل صحيح است، به خصوص در مواردي كه تنها باشند. بسياري از گناهان ابتدا با يك نگاه شروع ميشود و جرقّه بسياري از مسائل كه آثار نامطلوبي در جسم و روح ميگذارد، با يك نظر زده ميشود. بنابراين رعايت احتياط مخصوصاً از جانب دختران لازم است تا اين كه نه خود به گناه بيافتند و نه ديگران را به گناه آلوده كنند.

پوشيدن حجاب كامل اسلامي (خواه با چادر و خواه با مانتو) بر زنان واجب است. اما پوشش چادر بهتر و كاملتر است و وقار و متانت زن را بيشتر ميكند و برجستگيهاي بدن را بهتر ميپوشاند و سطح عفت عمومي جامعه را بالا ميبرد.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.